Tanarul liberal Radu Ardelean, cooptat in cursa pentru europarlamentare

PNL

TNL Baia Mare si COATL Maramures il sustin pe Radu Ardelean in competitia “10 pentru Europa”.

Absolvent al Universitatii Sapienza din Roma (in prezent presedinte TNL Baia Mare), cu o variata experienta interculturala in decursul celor 11 ani petrecuti in Italia, Franta si Romania, liberalul Radu Ardelean reprezinta alegerea perfecta a TNL si COATL pentru Parlamentul European.

In viziunea sa, candidatul europarlamentar isi propune sa creeze noi posibilitati pentru implicarea cat mai multor tineri in politica si managementul fondurilor europene si construirea impreuna cu acestia a unui viitor mai bun pentru generatiile care urmeaza.

Alaturi de Radu Ardelean, competitia pentru europarlamentare mai numara inca 47 de candidati.

Alina BOHĂŢEL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

12 Comments

  1. dilau

   prietene ion beuca,bag mina in foc ca l-ai votat degeaba.auzi,acum pe bune,o sa ai tupeul sa vi in fata maramuresenilor sa ceri votul pentru ovidiu silaghi sau o sa-ti fie frica sa te bata dumnezeu?.

   Reply
 1. dilau

  mai radule,prost moment ti-ai ales sa candidezi.e prea mare inghesuiala pentru un ciolan la care si osul e ros.auzi,cit timp ai stat prin franta,nu cumva l-ai vazut pe ocolo si pe seful tau direct/indirect – tonta,mai exact – dormea prin gara din paris?.

  Reply
 2. gheorghe

  “Cooptat”? Ma scuzati, da ati gresit titlul. S-a inscris si el pe acolo, si voi puteti. P.S: va intreb si eu, care este experienta lu Radu asta, ce a facut el in viata?

  Reply
 3. Romeo

  Din pacate Radu Ardelean va fi cu munca pt a aduna voturi la alegerile europarlamentare si altii de pe lista vor fi europarlamentari.
  Sunt doar 22 de locuri pe tara pt toate formatiunile politice din care 12-13 vor fi luate de PSD. Nu are nici o sansa Radu sa ajunga europarlamentar, doar daca era pe primele locuri eligibile.

  Reply
 4. morosanu

  E omul lui Hoban. Interese peste interese. Ardelean nu e om prost, dar pacat ca se baga in jocuri murdare.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2