Targ de turism in Baia Mare: Vacanta de vara vine mai aproape de tine

skuba diving

A darui timp de calitate este nepretuit, iar un voucher la un centru spa exact asta face. In cazul in care “iepurasul”este anul acesta in criza de idei, un cadou potrivit pentru cei dragi este cu siguranta o zi de rasfat si relaxare.

“Am pregatit pentru clientii nostri oferte speciale. Pe langa “Voucherul Rasfat” care include accesul la piscine si zona wellness, pentru o zi intreaga, plus un masaj de relaxare sau un hammam, pasionatii de scufundari si senzatii tari vor putea face scuba diving”, a declarat Ioana Maghiari, reprezentant AquaSport Drurelax.

Mai multe detalii despre surprizele pregatite de catre reprezentantii AquaSport Drurelax, pentru sezonul de vara, puteti afla in cadrul Targului de Turism, desfasurat la Gold Plaza, in intervalul 27 – 29 martie, cand experienta Dru va poate fi impartasita tocmai de catre consultantii centrului de relaxare.

“Intram cu brio in decorul estival si va pregatim pentru concediile de vara cat mai multe alternative de a petrece momente minunate cu toata familia”, a mai adaugat Ioana Maghiari.

ZiarMM

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *