Targ de Turism la Bucuresti – DISCOUNT-uri la Baia Mare!

PNL

ACUM e momentul sa iti rezervi vacanta mult visata! De ce? Pentru ca beneficiezi de DISCOUNT-uri aici, la Baia Mare, cu ocazia Targului de Turism de la Bucuresti.

Suplimentar fata de reducerile de Early Booking, vei beneficia de oferte si reduceri suplimentare la o serie de pachete turistice si bilete de avion, ocazionate de Targul de Turism de la Bucuresti, precum si de Black Friday.

PROFITA ACUM de reducerile la croaziere de pana la 8%, pentru Bulgaria de pana la 20%, pentru litoralul romanesc de pana la 40%.

Se ofera reduceri importante si pentru destinatiile: Antalya – cu plecare din Baia Mare si Cluj-Napoca, Bodrum – cu plecare din Cluj; Costa del Sol, Costa Brava, Costa Blanca, Mallorca; Grecia sau Cipru.

Vino DE INDATA la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul), telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1