Târgul de carte Gaudeamus, care se desfășura tradițional în fiecare an la finalul lunii noiembrie la RomExpo, va avea loc și în acest an

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ediţia cu numărul 27 a Târgului GAUDEAMUS Radio România se va desfăşura exclusiv online, în perioada 16 – 22 noiembrie, pe platforma www.gaudeamus.ro. Evenimentul este organizat de Radio România.

Comercializarea de produse şi servicii se va efectua prin intermediul website-ului pe care fiecare dintre expozanţi îl va indica, în formularele de înscriere, drept spaţiu de vânzare online pentru această ediţie a Târgului. Formularul permite selectarea elefant.ro sau indicarea unei alte pagini. Standul virtual al fiecărui participant va putea fi accesat din pagina de catalog care îi este dedicată.

În intervalul 16 – 22 noiembrie, zilnic între orele 10.00 şi 20.00, site-ul www.gaudeamus.ro şi pagina de Facebook Radio România Gaudeamus vor găzdui evenimente de tipul: interviuri cu scriitorii ale căror lucrări se vor regăsi în oferta târgului, dezbateri având ca temă apariţii editoriale recente, mesaje ale autorilor.

Evenimentele propuse de participanţi vor fi programate spre difuzare/transmitere, pe canalele menţionate, în funcţie de formula de contract pentru care aceştia au optat şi de ordinea în care vor fi expediate către Secretariatul Târgului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2