Targuri de Craciun, cu autocarul din Baia Mare

PNL

Iata ca a sosit momentul ca Agentia de turism Mara International Tour sa va invite sa intrati in atmosfera magica a Craciunului, prin participarea la excursiile organizate la traditionalele Targuri de Craciun, cu autocarul direct din Baia Mare.

Sarbatorile de iarna par departe, insa stim cu totii ca timpul zboara! De aceea, agentia noastra a inceput deja inscrierile pentru cele mai frumoase Targuri de Craciun din Europa: Viena, Salzburg, Praga, Bratislava, Dresda, Cracovia.

In fiecare an, orase din toata Europa (si din toata lumea, de altfel) se intrec in organizarea unor astfel de targuri, unele dintre ele avand o traditie de sute de ani. Turta dulce si vinul fiert savurate in atmosfera de poveste a acestor targuri, produsele traditionale, cadourile speciale, colindele si jucariile se transforma peste an in amintiri de nepretuit.

Asa incat nu mai sta pe ganduri, vino si rezerva-ti cat mai repede locurile la aceste excursii, pentru ca au inceput deja sa se ocupe. 

Vezi aici oferta

Pentru detalii si rezervari va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul), telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro.

Viseaza si va deveni realitate…

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1