Tariceanu: ALDE nu remaniaza pe nimeni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca niciunul dintre ministrii partidului nu va fi remaniat, informeaza AGERPRES.

„ALDE nu remaniaza pe nimeni. (…) Fiecare partid isi face propria evaluare a ministrilor care sunt reprezentantii partidului in Guvern”, a spus Tariceanu.

Potrivit liderului ALDE, activitatea desfasurata de ministrii partidului este una satisfacatoare, in urma evaluarilor facute

„Niciodata nu pot sa spun ca totul merge perfect, nici in ceea ce ii priveste pe colegii mei, nici in ceea ce ma priveste pe mine. Fiecare avem loc sa facem mai bine si mai mult, dar, pe ansamblu, activitatea lor, pana in acest moment, a fost considerata, pe baza evaluarilor facute, ca satisfacatoare – adica nu calificativul satisfacator intr-o scara a calificativelor in care exista foarte bine, bine si satisfacator, ci in contextul unei afirmatii de tip generic. Adica noi am facut o evaluare pe obiectivele pe care le-au avut, pe modul la care si-au dus la indeplinire sarcinile si am apreciat la toti activitatea pe care au avut-o. Sigur ca asta nu inseamna si nu exclude, cu fiecare am avut discutii – si colegii mei, si eu, personal – am putut sa facem observatii, prin care sa isi imbunatateasca performanta”, a declarat Tariceanu.

Intrebat daca este posibil un schimb de ministere intre ALDE si PSD, Calin Popescu-Tariceanu a spus ca acest subiect nu a fost vehiculat.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole