Tariceanu, despre alegerile prezidentiale din 2019: Cred ca varianta optima este o candidatura unica PSD-ALDE

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele partidului Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE), Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa organizata la Constanta, ca varianta optima privind alegerile prezidentiale din 2019 ar fi sa existe un candidat unic al Coalitiei PSD – ALDE, informeaza AGERPRES.

Tariceanu a spus, intrebat daca el va candida la presedintia tarii, ca este mult prea devreme pentru a se discuta in prezent despre acest subiect.

„Evident ca intr-o zi vom discuta despre candidatura la presedintie, dar nu discutam de acum, pentru ca este mult prea devreme. Nu se porneste intr-o cursa prezidentiala de acum. Punctul unu. Punctul doi, (…), fiind intr-o coalitie politica cu PSD, aprecierea mea – si cred ca si a colegilor mei – este ca vom avea o sansa daca vom merge cu o candidatura unica.

Deci va trebui sa discutam si cu cei din PSD, la un anumit moment, momentul, inca, va spun clar, nu a venit. O sa ma intrebati si cand vine, dar nu stiu sa va spun exact, dar mai incolo, oricum. O sa discutam la un moment dat despre aceasta varianta. Eu cred ca varianta optima este o candidatura unica, daca vor accepta si ei vom merge pe o candidatura unica. Daca nu, atunci sigur ca se deschid alte posibilitati, dar eu cred ca aceasta va fi prima optiune”, a afirmat Calin Popescu Tariceanu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2