Tariceanu, despre candidatul la presedintie: Avem doua variante-candidatura comuna si din partea fiecarui partid din coalitie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a declarat, duminica seara, ca sunt doua variante ce pot fi luate in calcul in privinta alegerilor prezidentiale: un candidat comun al coalitiei sau candidaturi separate din partea PSD si ALDE si a respins ideea existentei unor tensiuni in coalitie, informeaza AGERPRES.

„Avem doua variante, o varianta este sa avem doua candidaturi, din partea fiecarui partid, PSD si ALDE. Cealalta varianta este sa avem o candidatura comuna. Pana acum nu am discutat acest lucru si nici nu il discutam pentru ca agenda politica nu este marcata inca de apropierea, iminenta acestor alegeri si vrem sa ne axam eforturile nu pentru competitie, care sigur va trebui sa dea pana la urma o solutie, vrem sa ne axam cu precadere pe exercitiul guvernamental, pe sustinerea Guvernului, care trebuie sa livreze tot ce ne-am angajat”, a spus Tariceanu la Antena 3, intrebat cine va candida la presedintie din partea coalitiei.

Liderul ALDE a respins, totodata, informatiile potrivit carora ar exista tensiuni in coalitie.

„Nu am avut probleme si nici opinii diferite, dar, de un an si jumatate, cu o periodicitate perfecta, apar public informatii ca exista tensiuni in cadrul coalitiei. Nu este nimic si eu si Liviu Dragnea trebuie de fiecare data sa le dezmintim”, a adaugat Tariceanu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2