Tariceanu despre intalnirea cu Dragnea: Nu am avut niciun fel de negociere; ALDE isi pastreaza ministrii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca la intalnirea de joi cu liderul PSD Liviu Dragnea nu au existat negocieri privind numarul de portofolii care ar reveni ALDE in Cabinetul Dancila, el subliniind ca nu va exista o restructurare a Guvernului, ci doar o schimbare a unor ministri din partea PSD, informeaza AGERPRES.

„Nu am avut niciun fel de negociere. Ne-am intalnit sa punem la punct unele detalii legate de sedinta Birourilor permanente de vineri si de sedinta de luni a Parlamentului in care va fi votul de investitura pentru premierul desemnat. Nu am negociat nimic. Discutiile pe aceste subiecte au decurs intr-o atmosfera foarte colegiala. Ca atare, toate speculatiile din ultima perioada nu au avut niciun fel de fundament. (…)

Relatia dintre PSD si ALDE a functionat foarte bine, nu am avut niciun fel de discutii catusi de putin contondente pe aceste subiecte. De la inceput am convenit ca nu vom face o restructurare a Guvernului. Acest lucru pot sa vi-l confirm, dar este un bun prilej pentru a evalua activitatea unora dintre ministri si, in cateva cazuri, putine, vor exista nume noi”, a afirmat Tariceanu, joi, la Antena 3.

Intrebat daca ALDE isi pastreaza aceleasi portofolii si aceiasi ministri, Tariceanu a confirmat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2