Tariceanu ii invita pe liberalii din PNL sa se alature PRL

PNL

Presedintele Partidului Liberal Reformator (PLR), Calin Popescu-Tariceanu, ii invita pe liberalii din PNL sa se alature PRL, pentru ca Traian Basescu, Elena Udrea, Emil Boc si Vasile Blaga sa ramana “doar cu liderii alesi nestatutar la congres”, informeaza Agerpres.

“Stimati prieteni, ma adresez pe aceasta cale liberalilor din PNL, acelor colegi alaturi de care am militat atatia ani pentru liberalism, pentru un partid liberal autentic, puternic, influent, respectat in plan european, popular printre romani, dar mai ales unit prin convingerile comune ale membrilor sai. Atasamentul la valorile si ideologia liberala ne-au obligat sa infiintam in vara acestui an Partidul Liberal Reformator, ca o replica necesara la mai vechiul plan urzit de Traian Basescu si echipa sa din PD de acaparare a PNL sub egida unui partid, a carui unica doctrina este compusa din interesele personale si de grup restrans ale Presedintelui Romaniei, ale Elenei Udrea, ale lui Emil Boc si Vasile Blaga. Evenimentele din ultima vreme confirma ca actiunea noastra, a celor din PLR, a fost corecta si justificata, singura in masura sa salveze liberalismul de la compromitere”, spune Tariceanu in scrisoarea deschisa adresata miercuri PNL.

El arata ca in ultima sa interventie de la un post de televiziune presedintele Traian Basescu a trasat viitorul “marelui partid, rezultat din mult laudata fuziune dintre PDL si PNL”.

“In primul rand, dupa alegeri, cand pacaleala infiintarii ”marelui partid” isi va fi atins scopul, adica pierderea prestigiului, popularitatii si identitatii de catre PNL, PDL va denunta parteneriatul cu PNL. In al doilea rand, urmeaza fuziunea PDL cu PMP.

Chiar daca acum au nume diferite, nu exista nicio diferenta intre PDL si PMP, ambele partide sunt lipsite de vreo ideologie si sunt conduse de proprietarii cunoscuti: Traian Basescu, Elena Udrea, Emil Boc si Vasile Blaga. Orgoliile personale ale Elenei Udrea si ale protectorului sau, singurele care au dus la infiintarea PMP, vor actiona pe alta directie, dupa ce Traian Basescu isi va fi terminat de chinuit Romania de la Cotroceni, dar care va incerca s-o chinuie in continuare in calitate de lider absolut al PDL cautand sa-si construiasca o influenta politica necesara pentru a scapa de raspunsurile pe care le are de dat in fata Justitiei”, afirma Tariceanu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1