Tariceanu: Am luat decizia de a retrage OUG pe justitie

home camp2
home camp2
home camp2

Coalitia de guvernare a luat decizia de a retrage OUG de modificare a Codurilor penale, a anuntat sambata presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, informeaza AGERPRES.

“Am luat aceasta decizie — sa retragem ordonanta, sa o abrogam, ca nu are niciun fel de dedicatie pentru cineva si ca oamenii sa inteleaga in final ca nu acesta a fost scopul nostru de a ne apara cumva de justitie. (…) Nu e vorba de a ceda in fata unui adversar, ci de a avea intelepciunea de a ne gandi la interesul tarii, la interesul major al Romaniei.

Si tocmai pentru ca aceasta ordonanta nu are niciun fel de ascunzisuri, niciun fel de dedicatie speciala, de ce sa nu aratam ca putem sa o retragem pentru ca nu avem nici un fel de interes personal”, a anuntat Tariceanu, la Romania TV.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

  1. Zoli

    Auzi,s-au gandit la ”interesul tarii”! Pai cand acesti nemernici au modificat legea ”de urgenta”,atunci nu s-au gandit la interesele tarii??! Daca oamenii nu ieseau la protest,aceste excremente umane – tariceanu,dragnea,grindeanu” – isi bateau joc in continuare de oameni si de tara,asa ca sa lase aceste minciuni pentru idiotii care le mai tin partea! Li s-a bagat morcovul de tot in c..r,asta s-a intamplat!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *