Tariceanu: Lupta impotriva coruptiei nu are nicio legatura cu legile de organizare ale Justitiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, a afirmat marti ca lupta impotriva coruptiei nu are nicio legatura cu legile de organizare ale Justitiei, mentionand ca prin imaginea care s-a proiectat in exterior „cu buna stiinta si cu rea-vointa” se afecteaza independenta Justitiei si se slabeste lupta impotriva coruptiei, informeaza AGERPRES.

„Imaginea care s-a proiectat cu buna stiinta si cu rea-vointa in exterior este una legata de doua lucruri simple: se afecteaza independenta Justitiei si se slabeste lupta impotriva coruptiei. Tin sa subliniez ca lupta impotriva coruptiei nu are nicio legatura cu legile de organizare ale Justitiei. Prima observatie simpla de tot pentru cei care fac aceste remarci critice de ordin general. Dar acest asalt care este dat de statul paralel, de cei care au ajuns sa fie corupti de putere si care vor sa aiba controlul butoanelor este unul consistent si acest asalt se manifesta si in tara si vedem ca a inceput sa se manifeste din ce in ce mai puternic si in strainatate”, a sustinut Tariceanu la Conferinta nationala a Initiativei civice Romania 3.0, fondata de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir.

In opinia sa, aceasta initiativa poate juca un rol important in lupta impotriva „statului paralel”.

„Vreau sa salut initiativa pe care astazi o materializati, pentru ca, pentru a face fata acestui asediu al statului paralel, este nevoie de cat mai multe forte oneste din zona societatii civile si, sigur, eu ma astept si partidele sa se trezeasca – unele dintre partide care se numesc democratice, dar care sunt extrem de complezente cu aceste abuzuri grave care au loc in Romania de multi ani”, a precizat Tariceanu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2