Tariceanu: Pentru ALDE, alegerile locale reprezinta o miza extrem de importanta

Reclame home 1
Reclame home 1

calin popescu tariceanuCopresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, la Craiova, ca alegerile locale reprezinta o miza extrem de importanta pentru ALDE, care se afla intr-o competitie directa pe electoratul de centru-dreapta cu PNL, si a precizat ca, la nivelul judetului Dolj si al municipiului Craiova, va merge singura in alegeri si nu va incheia o intelegere cu PSD, informeaza AGERPRES.

„Pentru ALDE, alegerile locale reprezinta o miza extrem de importanta, pentru ca dorim sa ne consolidam pozitia pe scena politica romaneasca. Suntem intr-o competitie directa pe electoratul de centru-dreapta cu PNL, care nu mai este partid liberal. Suntem azi singurul partid liberal din Romania.

Este un motiv de mandrie, pe de o parte, dar nu ascund ca rad cu un ochi si cu altul plang, pentru ca PNL-ul, partidul in care am activat 25 de ani, a renuntat la reprezentarea valorilor si principiilor liberalismului, a dezertat din familia liberala si a hotarat sa treaca in familia populara”, a spus Tariceanu.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole