Tariceanu: Serviciile de informatii au scapat de sub controlul public

Calin-Popescu-TariceanuPresedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca serviciile de informatii au scapat de sub controlul public, iar comisiile parlamentare pentru controlul activitatii SRI si SIE nu isi fac treaba, transmite AGERPRES.

“E o problema a serviciilor de informatii care au scapat de sub controlul public. Comisiile parlamentare de supraveghere a serviciilor de informatii nu isi fac treaba, dar deloc, si lucrul acesta se vede.

Observam ca serviciile de informatii si-au facut Academie Nationala de Informatii, care este un camp fertil de unde se pot racola viitorii agenti sub acoperire sau personal cu grade din serviciu. Asistam la o situatie pe care nu mi-as fi putut-o imagina in anii ’90 si lucrurile acestea, in loc sa fie criticate de toata presa, vad ca sunt nu numai tolerate de unii, dar si alimentate si laudate”, a afirmat joi Tariceanu, la dezbaterea organizata de Comisia senatoriala speciala pentru evaluarea starii democratiei si a statului de drept din Romania.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1