Tariceanu spune ca ALDE va participa la un eventual miting de sustinere a premierului, daca acesta va fi organizat de PSD

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca formatiunea pe care o conduce va participa la un eventual miting de sustinere a premierului Viorica Dancila, daca PSD va decide organizarea unui astfel de eveniment, informeaza AGERPRES.

Intrebat duminica la Parlament daca ALDE va merge cu reprezentanti la un posibil miting de sustinere a premierului organizat de PSD, Tariceanu a raspuns: „Sigur ca da, fara indoiala”.

De asemenea, chestionat daca sustine organizarea unui miting de sustinere a premierului, seful ALDE a precizat: „Da. (…) Nu stiu daca e neaparat nevoie de un miting, dar, daca cei de la PSD considera ca acest lucru este necesar, se poate face. Cred ca in astfel de cazuri este cel putin necesar, nu numai util, e necesar ca sa existe voci puternice din PSD si nu numai – (…) si eu am luat atitudine publica si fara echivoc – de sustinere a premierului”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2