TAROM a lansat o noua promotie, cu preturi de la 99 de euro, pentru unele destinatii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Operatorul aerian national al Romaniei, TAROM, a lansat marti o oferta promotionala pentru biletele de avion cumparate in perioada 8 – 11 ianuarie 2019 si calatorii efectuate intre 15 ianuarie – 28 februarie 2019, informeaza compania, informeaza AGERPRES.

Bilete cu 99 euro dus-intors, pot fi cumparate pentru rutele Bucuresti si Atena, Istanbul, Roma, Salonic, Tibilisi si intre Timisoara – Stuttgart, Sibiu – Stuttgart, Sibiu – Munchen.

La pretul de 119 euro dus-intors, pot fi cumparate bilete pe rute intre Bucuresti si Munchen, Sofia, Belgrad, Chisinau, Valencia, Frankfurt, Paris, Amsterdam, Hamburg, Praga, Tel-Aviv si intre Iasi si Tel-Aviv.

La pretul de 139 euro dus-intors, pot fi cumparate bilete pe rute intre Bucuresti si Amman, Stockholm, Bruxelles, Barcelona, Londra, Nice, Madrid si intre Iasi-Luton.

Oferta este valabila pentru cursele operate TAROM in perioada 15 ianuarie – 28 februarie 2019 (data ultimului retur), este supusa unor termene si conditii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

TAROM, compania nationala de transporturi aeriene a Romaniei, a fost infiintata in 1954. Operatorul este membru al Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010.

TAROM opereaza peste 50 de destinatii proprii si destinatii deservite de partenerii code share.

Transportatorul Romaniei detine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcatuita din 25 de aeronave, si este membru al Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2