TAROM ar putea avea in flota o aeronava noua, destinata segmentului ultra-premium

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

TAROM ar putea avea in flota o aeronava noua, destinata segmentului ultra-premium, au declarat vineri, pentru AGERPRES, oficiali ai companiei.

„Studiem piata pentru integrarea in flota a unei aeronave destinate unui segment special de piata, segmentul ultra-premium. Va fi vorba despre o aeronava noua, cu maximum zece locuri, customizabila, capabila sa zboare peste Atlantic, echipata cu cele mai noi tehnologii disponibile pe piata”, au precizat acestia.

Recent, TAROM a semnat contractul pentru achizitia a cinci dintre cele mai performante aeronave Boeing, semnarea comenzii ferme avand loc la Targul aviatic Farnborough International Airshow, evenimentul aerospatial al anului din Europa.

TAROM si Boeing au semnat pe 16 iulie contractul pentru preluarea a cinci aeronave 737 MAX 8. Modelul este unul dintre cel mai bine vandute ale producatorului Boeing, cele cinci aeronave 737 MAX 8 care vor intra in flota TAROM, fiind construite special pentru acest contract.

Aeronavele 737 MAX 8 incorporeaza cea mai avansata tehnologie Boeing si cele mai noi motoare CFM International LEAP-1B. De asemenea, acestea sunt dotate cu Boeing Sky Interior, care ofera compartimente mai mari si alte facilitati pentru a spori confortul pasagerilor.

TAROM – Compania Nationala de Transporturi Aeriene a Romaniei – a fost infiintata in 1954, isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania nationala opereaza peste 50 de destinatii proprii si destinatii deservite de partenerii code share.

Transportatorul Romaniei detine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcatuita din 25 de aeronave, si este membru al Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2