TAROM incheie primul semestru din 2016 cu pierderi de 28,6 milioane de lei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

avion-decolare-aeroportCompania TAROM a incheiat prima jumatate a acestui an cu pierderi de 28,6 milioane de lei, dupa ce, in cel de-al doilea trimestru pierderile operatorului aerian s-au redus la jumatate fata de cele din primele trei luni, potrivit unui comunicat al companiei remis, vineri, AGERPRES.

“Bugetul de venituri si cheltuieli prevedea, pentru aceeasi perioada (S1 — n.r.), o pierdere de 3,4 milioane RON. Pierderea de 49,9 milioane RON inregistrata la finalul primului trimestru a fost redusa la jumatate pe parcursul trimestrului II, astfel incat la finalul primului semestru pierderea totala este de 28,6 milioane RON. Trebuie spus ca, in domeniul aviatic, primul trimestru al anului este cel mai slab si ca, in aceasta perioada, companiile aeriene inregistreaza cele mai reduse venituri”, se precizeaza in comunicat.

Potrivit acestuia, pierderi neprevazute au fost generate in special de problemele tehnice care au condus la anularea sau intarzierea anumitor curse, determinand astfel plata unor penalitati neplanuite si reducerea veniturilor, fapt care a avut un impact semnificativ asupra cifrelor finale.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *