TAROM vine cu oferte de sarbatori: bilete la preturi incepand de la 119 euro

Reclame home 1
Reclame home 1

Operatorul de transport aerian de stat TAROM scoate la vanzare in luna decembrie bilete cu preturi incepand cu 119 euro, dus-intors, potrivit unui comunicat al companiei, remis, luni, AGERPRES.

Astfel, in perioada 9 – 31 decembrie, clientii pot achizitiona bilete de avion de la 119 euro, dus-intors, cu toate taxele incluse, pe rutele dintre Bucuresti si Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chisinau, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino, Lyon.

La tarife de la 139 euro, dus-intors, cu toate taxele incluse, pot fi cumparate bilete catre Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan si Nisa, cu plecare din Capitala, iar de la 159 de euro dus-intors, vor costa biletele achizitionate intre Bucuresti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid, Londra.

Toti pasagerii TAROM vor beneficia gratuit de transport al bagajului de cala si al bagajului de cabina, catering la bord, respectiv check-in. Pe cursele operate de TAROM, transportul echipamentelor sportive de iarna este gratuit.

Oferta este valabila in perioada 15 ianuarie – 31 mai 2020 (data ultimului retur), este supusa unor termene si conditii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole