TĂUȚII DE SUS – Copac răsturnat peste un bărbat (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În urma cu puțin timp, prin 112, a fost anunțat faptul că în localitatea Tăuții de Sus un copac a căzut peste o persoană de sex masculin. La fața locului sunt acum poliția, dar și echipajele de prim ajutor.

ACTUALIZARE Persoana peste care a căzut un copac a fost scoasă și preluată de către echipajul SMURD.

ACTUALIZARE 1 „Un muncitor forestier de 60 ani a suferit un traumatism la nivelul bazinului in urma impactului provocat de caderea unui copac intr-o zona greu accesibilă. Echipajul de prim răspuns a Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș a intervenit impreună cu ISU Maramures și SMURD, au acordat primul ajutor, au transportat victima până la locul de acces al autospecialei medicalizate. Victima a fost preluată de echipajul SMURD și a fost transportată la unitatea medicală de urgență”, au anunțat cei de la Salvamont Maramureș.

ACTUALIZARE 2

„Astăzi, 13 octombrie, la ora 09.10, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că un angajat al unei societăți comerciale, care desfășura activități forestiere în pădurea din Tăuții de Sus, a suferit un accident de muncă. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că în zona numită Valea Gordanului un bărbat de 60 de ani din Rona de Sus, în timp ce tăia un stejar, un alt arbore s-a rupt și a căzut peste acesta, provocându-i vătămări corporale.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare în vederea efectuării de investigații medicale. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

FOTO ISU Maramures/Salvamont

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2