Tautii Magheraus: Dosare penale pentru infractiuni rutiere

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 18 – 20 mai, politistii din Tautii Magheraus au fost prezenti in trafic pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool.

In timpul actiunilor acestia au oprit pentru verificari 30 de autovehicule, au ridicat in vederea suspendarii un certificat de inmatriculare si au retinut trei permise de conducere. Valoarea sanctiunilor aplicate ca urmare a neregulilor constatate in trafic este de 1305 lei, potrivit IPJ Maramures.

Politistii au constatat insa si doua infractiuni rutiere. Intr-un caz este vorba despre un barbat de 33 de ani din Busag care conducea un autoturism cu toate ca inainte de a urca la volan consumase bauturi alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In al doilea caz, politistii au intervenit la un eveniment rutier sesizat prin SNUAU 112, soldat doar cu pagube materiale in orasul Tautii Magheraus. La fata locului a fost identificat autoturismul avariat si conducatorul auto, un barbat in varsta de 37 de ani, care avea o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In ambele cazuri politistii au intocmit dosare penale sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere sub influenta alcoolului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2