Te socheaza: O fetita de patru ani din Maramures, disparuta in urma cu 12 ani, cautata in continuare de politisti

Politistii maramureseni continua activitatile de cautare si gasire a unei minore din Crasna Viseului, Maramures, reclamata disparuta in urma cu 12 ani. Recent, prin imbatranirea faciala computerizata, a fost realizat portretul acesteia.

Hirda Iuliana Paula a disparut in anul 2007 din parcul Gradina Morii, din municipiul Sighetu Marmatiei, la varsta de 4 ani, si de atunci nu a fost gasita.

“In cursul lunii ianuarie a.c., la solicitarea Biroului Urmariri din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, specialistii criminalisti au realizat portretul fetei disparute prin imbatranirea faciala computerizata, corespunzator varstei de 16 ani. Semnalmente: aproximativ 1,55-1,60 m inaltime, constitutie astenica, ochi caprui, par saten.

Persoanele care pot oferi detalii despre minora sunt rugati sa sune la 112, la numarul de telefon 0262 – 207766, Biroul Urmariri din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie”, precizeaza reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1