Teatru-Baia Mare: ”Povesti din bucatarie”-devised theatre, duminica de la ora 19.00

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

”Povesti din bucatarie”, in regia lui Cristian Ban se va juca duminica, 3 noiembrie, intre orele 19.00-20.30, la Teatrul Municipal Baia Mare.

Ana Cucu Popescu, despre piesa: ”Bucataria este, probabil, locul cu cel mai mult suflet dintr-o casa. Acolo ne certam, acolo radem, acolo gatim, acolo fumam, acolo mancam, acolo ne impacam. In bucatarie au loc majoritatea destainuirilor si discutiilor profunde, care ne fac sa simtim ca am descoperit ceva cu adevarat important.

Spectacolul Povesti din bucatarie isi propune sa aduca in fata spectatorilor sinceritatea si caldura unei intalniri din bucataria unui prieten drag, dar, in acelasi timp, reuseste sa faca o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recenta a Romaniei: anii ’90. Spectacolul este unul realizat dupa metoda „devised theatre”, astfel incat textul ce sta la baza sa a luat nastere pornind de la experientele personale si amintirile membrilor echipei de creatie.

Povesti din bucatarie este un spectacol autentic, ce aduce in prim plan nostalgia pentru niste vremuri nu neaparat bune, dar, cu siguranta, importante si care au marcat o mare parte dintre adultii de astazi din Romania.”

Pretul unui bilet intreg este de 15 lei si de 10 lei pentru pensionari, studenti si elevi. Programul de la casieria teatrului este urmatorul: marti – sambata 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00, duminica 18.00 – 19.00.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole