Teatru: “Degetul poznas – spectacol pentru copii cu varsta intre 3 si 5 ani”, proiect realizat de Asociatia Culturala ”Atelier `92”

PNL

Asociatia Culturala ”Atelier `92”, cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean Maramures, si in parteneriat cu Teatrul Municipal Baia Mare, au realizat proiectul cultural ”Degetul poznas – spectacol pentru copii cu varsta intre 3 si 5 ani”, in regia Radu Dinulescu, dupa textul lui Matei Visniec.

Din distributie fac parte actritele Camelia Blidar Strat, Carmen Bulancea si Liliana Vos, care va invita, alaturi de Larisa si ursuletul ei de plus, intr-o calatorie fascinanta si plina de surprize, in cautarea unui degetel poznas, disparut in tara jucariilor.

Premiera spectacolului va avea loc in 25 noiembrie 2019 la sala studio a Teatrului Municipal Baia Mare, unde vor participa copiii de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Maramures.
Spectacolul se va juca, in saptamana 25 – 29 noiembrie 2019, la o parte din gradinitele din Baia Mare, Baia Sprie, dar si din Sisesti.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1