Teatru: “ImproJoker”-ultima piesa din 2019, “SUICIDAL”-prima piesa din 2020

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ultimul spectacol, care se va juca pe scena Teatrului Municipal Baia Mare din anul 2019, se va desfasura in data de 15 decembrie, de la ora 19.00. Este vorba despre piesa “ImproJoker”. Toate biletele au fost vandute. Actorii vor intra in vacanta de iarna, iar primul spectacol care se va juca in anul 2020 va fi “SUICIDAL”, programat pentru 11 ianuarie, de la ora 19.00.

Spectacolul de improvizatie ”ImproJoker” este prima premiera a acestei stagiuni la Teatrul Municipal Baia Mare. Regia artisitica ii apartine Mihaelei Sirbu. Spectacolul se joaca la sala studio, iar durata este de 75 minute, fara pauza.

”ImproJoker” iti satisface setea de curiozitate si nevoia de joaca. Spectatorul poate fi detinatorul unor sugestii care, odata lansate, pot sa genereze povesti surprinzatoare, in cascada. Prezenta ta in sala e un atu pentru spectacol!

Spectacolul SUICIDAL, dupa texte de Luigi Pirandello este regizat de baimareanul Norbert Boda. Durata este de 90 de minute, tot fara pauza. Si aceasta piesa se joaca la sala studio.

SUICIDAL exploreaza o tema grava a umanitatii intr-o maniera neconventionala, sub forma unui show dedicat exclusiv sinuciderii. Avand conventia unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fara sa uite insa sa trateze si cu seriozitate dramele si povestile personajelor.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *