Teatru: Sambata se joaca SUICIDAL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La Teatrul Municipal Baia Mare, in aceasta seara, de la ora 19.00, se va juca piesa Suicidal. Spectacolul este nerecomandat persoanelor sub 16 ani. Pretul unui bile teste de 15 lei, iar pentru elevi, student si pensionari este de 10 lei.

Norbert Boda, despre piesa: Spectacolul SUICIDAL exploreaza o tema grava a umanitatii intr-o maniera neconventionala, sub forma unui show ”dedicat exclusiv sinuciderii. Cu sinucigasi, despre sinucigasi si pentru sinucigasi. Si pentru cei pasionati de sinucidere.” Acesta emisiune are un aspect atemporal, iar povestile sinucigase sunt cercetate si exploatate din mai multe perspective. Avand conventia unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fara sa uite insa sa trateze si cu seriozitate dramele si povestile personajelor.

Luigi Pirandello a fost un scriitor fascinat de aceasta tema. Pe langa faptul ca suicidul se regaseste in multe din romanele si piesele sale de teatru, s-a publicat si un volum cu povestiri intitulat Tales of Suicide (Povesti despre Sinucidere). Spectacolul SUICIDAL s-a inspirat din aceste scrieri, punandu-le intr-o lumina diferita.

Din distributie fac parte: Alex Macavei, Andrei Han, Sanda Savolszky, Wanda Farkas, Dragos Calin, Alexandra Vanci si Norbert Boda. Regia este semnata tot de Norbert Boda, iar scenografia de Mihai Valu. Coregrafia apartine lui George Pop. Regia tehnica, luminile si sunetul sunt asigurate de catre Felix Mare, Sandu Simonca si Teo Molnar.

Astazi, 19 octombrie, caseria teatrului este deschisa de la 12.00 -13.00 si de la 18.00 -19.00.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole