Teatru: Spectacolul ”Petrica si lupul”, premiat la Timisoara! Piesa a fost selectata sa participe si la Festivalul International al Teatrelor de Papusi, Cluj-Napoca

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

In perioada 2 – 4 octombrie 2019, sectia Papusi a Teatrului Municipal Baia Mare a participat cu spectacolul ”Petrica si lupul”, in regia Iulian Bulancea, la doua festivaluri importante de animatie organizate la Timisoara si Arad.

Pe 3 octombrie, a avut loc intalnirea cu publicul Teatrului pentru Copii si Tineret „Merlin” din Timisoara, in cadrul Festivalului International de Animatie ”Sub bagheta lui Merlin”, editia a IV-a, iar la Arad, actorii baimareni au participat la cea de-a XX-a editie a Festivalului International al Teatrului de Animatie EUROMARIONETE 2019, organizat de Teatrul Clasic ”Ioan Slavici”. Aceste festivaluri au reunit trupe de teatru din Romania, Moldova, Canada, Japonia, Spania, Grecia, Bulgaria si Ungaria.

Juriul festivalului ”Sub bagheta lui Merlin” din Timisoara a acordat spectacolului ”Petrica si lupul” Premiul pentru Interpretare si tehnica de animatie.

Juriul a fost compus din:
• Irina Ionescu – critic de teatru
• Simona Vintila – actor, regizor artistic
• Maria Cuta Gornic – actor papusar, regizor artistic
• Daniela Silindean – critic de teatru
• Conf. univ.dr. Petru-Silviu Vacarescu – Facultatea de Muzica si Teatru, Universitatea de Vest din Timisoara.

Alina Diciuc, purtator de cuvant Teatrul Municipal Baia Mare: “In perioada urmatoare, pe 18 octombrie 2019, spectacolul ”Petrica si lupul” a fost selectat sa participe in cadrul Festivalului International al Teatrelor de Papusi si Marionete „Puck”, organizat de Teatrul de Papusi „Puck”, din Cluj-Napoca.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2