Teatru: Teen Spirit ajunge in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

AFIS #ReactorSaptamana aceasta, Teen Spirit ajunge in Baia Mare cu un spectacol despre dramele si bucuriile anilor de liceu: Nu cred ca o sa imi treaca vreodata. Acesta se va juca vineri, 23 aprilie, ora 19:00, la Artscape. Intrarea este libera pe baza de rezervare la numarul de telefon 0745 266 825.

Teen Spirit este un proiect al Asociatiei Reactor de creatie si experiment din Cluj, gandit ca alternativa culturala pentru adolescenti, care produce spectacole de teatru pentru acest public, inspirate din viata, interesele si temerile varstei. In cadrul primei editii din 2015 s-au realizat, dupa o documentare in liceele clujene, doua spectacole de teatru: Disparitia si Nu cred ca o sa imi treaca vreodata. Anul acesta, in cadrul editiei a doua, a fost adaugat un al treilea spectacol: In viitorul apropiat, dar si un mini-turneu al celor trei productii in Satu Mare, Baia Mare si Sibiu.

Nu cred ca o sa imi treaca vreodata

cu: Raul Coldea, Oana Mardare, Doru Talos

concept: Petro Ionescu si Raul Coldea

durata: 70 de minute

data premierei: 1 octombrie 2015

Trei petreceri organizate de trei adolescenti incep in acelasi timp si ajung sa se suprapuna, iar scena devine un spatiu al confesiunilor. Experientele personale ale celor trei performeri sunt fictionalizate si creeaza impreuna o dramaturgie a fragilitatii.

„Cine ne spune si noua care e treaba cu noi? De ce nu stim ce urmeaza sa facem? De ce nu contam niciodata decat in nenorocita aia de banca? De ce nu contam decat pentru noi insine in serile de vineri, cand scoala s-a terminat si tot tre’ sa raspundem la tot felul de intrebari?”

O productie Reactor de creatie si experiment.

Recomandat: 15+

Programul turneului Teen Spirit:

15 aprilie – Disparitia la Teatrul de Nord, Satu Mare

23 aprilie – Nu cred ca o sa imi treaca vreodata la Artscape, Baia Mare

26 mai – In viitorul apropiat la Teatrul Gong, Sibiu

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2