Teatrul Baia Mare: Maine se joaca “Submarinul galben in lumea fractalilor”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Piesa este pusa in scena maine, 28 decembrie, in sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare si are o durata de 60 de minute. Spectacol poarta semnatura lui Radu Dinulescu.

Ana Liliana Ilea, despre piesa: „Micul submarin galben este motorul acestui ingenios construct multimedia, cu imagini 3D stereoscopice, care compun, pe muzica formatiei “The Beatles”, o calatorie initiatica, prilej pentru tanarul John de a descoperi o lume edenica, in care dragostea, bucuria si pacea il impresoara. Timp de aproape o ora, publicul e transportat in lumea magica a fractalilor, aflata in plina geneza, in care frumosul, in stare pura, nu cunoaste trecerea timpului.

Pentru cine nu a aflat inca, fractalii, care exista in spatii geometrice abstracte, in natura dar si in corpul uman, sunt formele arhetipale ale arhitecturii unui univers aflat intr-o continua expansiune.
Ritmurile psihedelice, contorsiunea formelor in multiplicare, multitudinea lumilor abstractizate te transporta intr-un templu perfect al muzicii si al matematicii formale.

Un experiment unic, novator, o poveste non-verbala, un teatru de obiecte, intregit de animatia marionetelor care evolueaza intr-o lumina speciala, manuite de catre actori, un poem vizual si teatral suprarealist, in care arhitectura formelor devine o filosofie a libertatii, iar publicul de toate varstele este chemat spre autocunoastere.”

Rezervarile telefonice se pot face la numarul de telefon 0736 216 437, de luni – vinery intre orele 11.00 – 16.00 si sambata intre orele 12.00 – 13.00.
De precizat arm ai fi faptul ca, rezervarile se pot ridica cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului, iar in ziua desfasurarii spectacolului, nu se mai fac rezervari.

Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2