Teatrul Municipal Baia Mare, la Festivalul Castanelor 2015

home camp2
home camp2
home camp2

curs-de-teatruTeatrul Municipal Baia Mare participa la Festivalul Castanelor 2015 cu trei spectacole, destinate tot atator tipuri de public. Astfel, joi, 24 septembrie, de la ora 19, la Sala Studio, va avea loc spectacolul de improvizatie „ImproSHOT”, un spectacol pe cat de solicitant pentru actori, pe atat de deconectant pentru spectatori.

Vineri, 25 septembrie, de la ora 19, in Sala Mare a Teatrului Municipal, iubitorii genului revista sunt asteptati la spectacolul „De pe net adunate si-napoi la lume date”. Show-ul Sectiei Revista Mihai Maximilian aduce pe scena o mare parte a trupei baimarene, de la actori la cantareti, balerini si orchestra, textele pline de umor ale lui Mihai Nae fiind puse in valoare sub bagheta regizoarei Livia Tulbure Guna. Sambata, de la ora 11, in sala Teatrului de Papusi, cei mici sunt asteptati, alaturi de parinti si bunici, la spectacolul „Fat Frumos cel Mofturos si un Zmeu intors pe dos” (regia: Mihai Paun), un basm modern, care ne prezinta personaje diferite de cele cu care povestile clasice ne-au obisnuit, dar foarte amuzante.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Teatrul Municipal revine, cu ocazia Festivalului Castanelor, alaturi de baimarenii de toate varstele, dupa vacanta de vara, intr-o stagiune cu multe surprize placute pentru iubitorii acestei arte.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *