Teatrul Municipal Baia Mare merge cu ”Rinocerii” la Satu Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Iubitorii de teatru din Satu Mare sunt asteptati vineri, 21 februarie 2020, de la ora 18.00, in sala mare a Teatrului de Nord la spectacolul RINOCERII de Eugène Ionesco, regia Iulian Bulancea, productie a Teatrului Municipal Baia Mare.

Avand premiera in 2019, spectacolul a participat deja la Festivalul ”Miturile Cetatii” de la Constanta, la Festivalul International de Teatru de la Turda si in cadrul Festivalul International de Teatru ”Atelier”, editia 26 de la Baia Mare. De asemenea, la inceputul acestui an, spectacolul a fost remarcat de juriul de nominalizari al Galei Premiilor UNITER 2020.

Scrisa in 1959, piesa de teatru ”Rinocerii” este considerata una din marile opere ale teatrului absurd. Lumea ionesciana este o lume cu multiple fatete, in care se manifesta cele doua expresii: ”vizibilul” si ”invizibilul” si care se intoarce in jurul aceluiasi punct central: OMUL.

Montarea piesei ”Rinocerii”, in versiunea Teatrului Municipal Baia Mare, nu cauta sa traga semnale de alarma cu privire la vreo forma anume de rinocerizare contemporana, identitatea rinocerilor fiind lasata la libera interpretare a spectatorului.

Din distributie fac parte: Dorin Griguta, Denisa Blag, Eduard Bindiu, Ruxandra Lazarescu, Raul Hotcas, Carmen Ciobanu, Alex Macavei, Andrei Han, Marin Ciuca, Iulian Bulancea, Alexandru Costache.

Spectacolul dureaza 80 de minute. Pretul unui bilet este de 20 lei (pret intreg) si 10 lei (pret redus pentru elevi, studenti si pensionari). Biletele pot fi cumparate de la agentia teatrala din strada Horea nr 6, Satu Mare.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *