Teatrul Municipal Baia Mare sustine campania sociala „Artistii pentru artisti”, initiata de UNITER!

Pe 1 martie 2019, UNITER a dat startul celei de-a 18 editii a Campaniei sociale „Artistii pentru artisti”, cu sprijinul indispensabil al institutiilor de teatru din Bucuresti si din tara. Prin aceasta campanie umanitara, organizata in luna martie si aprilie, se strang fonduri pentru artistii de orice varsta, din toata tara, care au probleme medicale si o sanatate precara.

In acest an, Teatrul Municipal Baia Mare propune pentru campania ”Artistii pentru artisti”, spectacolul ”Butoiul cu pulbere”, programat in 24 martie 2019, la ora 19.00. Incasarile din vanzarea biletelor vor fi directionate catre Fondul de Solidaritate Teatrala.

“Fiecare bilet cumparat inseamna nu doar un semn de reverenta pentru munca actorilor, ci si un ajutor concret. Pentru ca exista artisti care depind de fondurile colectate de UNITER in cadrul Campaniei Nationale „Artistii pentru artisti”, unii dintre ei neavand familie sau alt sprijin. Oameni care au nevoie urgenta de sprijin financiar! EMILIA POPESCU si MARIUS MANOLE sunt ambasadorii de anul acesta ai Campaniei „Artistii pentru artisti” si va invita sa luati parte la schimbarea de atitudine fata de situatia delicata, dar rezolvabila a artistilor nostri aflati in dificultate”, se arata intr-un comunicat al Teatrului Municipal Baia Mare.

ZiarMM

Emilia Popescu https://youtu.be/HmPVoGgU-ug

Marius Manole https://youtu.be/4VTlBXnT-OI

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1