Teatrul Municipal: Ce spectacole poti sa vezi in perioada 11-13 aprilie

In perioada 11 – 13 aprilie, la sala Teatrului de Papusi sunt programate trei spectacole haioase si totodata pline de invataturi, dedicate copiilor.

Marti 11 aprilie si miercuri 12 aprilie, de la ora 10.00 va avea loc spectacolul FATA BABEI SI FATA MOSNEAGULUI, de Ion Creanga. Celebra poveste, transpusa scenic de actorii-papusari, aduce in fata noastra o cautare initiatica a Binelui, intreprinsa de Fata mosneagului, alungata de acasa de mama sa vitrega si de fata acesteia.

Joi 13 aprilie, de la ora 10.00 se va juca PUNGUTA CU DOI BANI, un spectacol surprinzator, care prezinta peripetiile unui cocos izgonit de-acasa, fiindca nu facea oua.

La sectia Drama, marti 11 aprilie, ora 19.00 este programat spectacolul ZORBA’S DIONYSOS, dupa N. Kazantzakis (la Sala Mare, cu publicul pe scena). Un spectacol care reconciliaza Orientul cu Occidentul, surprinzand peripetiile unui erou colectiv, calauzit de mare, un saman – la fel ca Don Juan-ul lui Carlos Castaneda. Grecia, Turcia, Serbia si Romania isi dezvaluie parfumul lor specific, in care ancestralul se amesteca organic cu modernismul.

Miercuri 12 aprilie, de la ora 19.00 va avea loc la Sala Studio, spectacolul PRAH, de Spiró György, spectacol care aduce in prim plan un cuplu a carui viata este data peste cap dupa castigarea marelui premiu la loterie.

La spectacolele de la Teatrul de Papusi, pretul biletelor este de 5 lei, iar la sectiile Drama si Revista pretul biletelor este de 15 lei pentru adulti si 10 lei pentru elevi, studenti si pensionari.

ZiarMM

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *