Tehnici fundamentale ale Indoor Cycling: Care sunt beneficiile si cum poti profita de ele

In ultimii ani, mersul pe bicicleta a inceput sa fie considerat nu doar o moda, ci si una dintre cele mai sanatoase activitati. Pe langa faptul ca ciclismul te incarca instant cu energie, mersul pe bicicleta este unul dintre cele mai eficiente programe de slabit.

Daca in anotimpurile calde bicicleta ne insoteste uneori chiar si la munca, iarna preferam sa o inlocuim cu masina. Totusi, exista si alte variante de a pastra contactul cu sporul preferat.

Reprezentantii Drurelax, unul dintre cele mai cunoscute centre de relaxare din zona, pun la dispozitia iubitorilor de cycling un studio dotat cu biciclete recunoscute pe plan international, marca Schwinn.

In cadrul acestei clase veti experimenta mediul si tehnicile fundamentale ale Indoor Cycling.In plus, pentru a intari trairea ciclistilor, retroproiectorul ruleaza filme ale diverselor circuite, din natura si din orase.

Cycling-ul este recomandat pentru toate nivelele, ritmul cardiac oscileaza intre 65 – 85 %. In cadrul exercitiilor de Indoor Cycling nu exista miscari complicate, tehnici sau coregrafii. Este o activitate fara impact, solicitand mai putin genunchii, soldurile si gleznele decat restul antrenamentelor cardio. De asemenea, clasele de Cycling sunt distractive si placute.

Este antrenamentul ideal pentru a imbunatati sistemul cardiovascular si cu cat veti exersa mai mult cu atat veti imbunatati performantele acestuia. Printre efecte se numara reducerea colesterolului si arderea grasimilor. Creste consumul de calorii si ridica rata metabolismului, fiind un exercitiu ideal pentru pierderea in greutate. Cycling-ul ajuta la dezvoltarea fortei membrelor inferioare, fiind un antrenament excelent pentru practicarea Outdoor Cycling-ului.

Beneficiile antrenamentului Cycling:

– imbunatatirea rezistentei sistemul cardiovascular
– cresterea vitezei de distributie a fluxului sanguin in corp cu efect asupra reglarii circulației
– o modalitate excelenta de pierdere in greutate si definire musculara
– intarirea musculaturii membrelor inferioare si a tendoanelor
– o modalitate foarte placuta si distractiva de a face miscare

Pentru a va programa, puteti suna la numarul 0731.00.57.23.

ZiarMM

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *