Telefon de 3.000 de lei, luat de pe standul unui magazin din Baia Mare. Cum s-a terminat cazul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In noaptea de sambata spre duminica, la ora 02.30, un barbat a sesizat Politia Municipiului Sighetu Marmatiei ca a surprins o persoana care forta portiera unui autoturism. Barbatul, de 50 de ani, a reusit sa-l retina pe tanarul care a incercat sa forteze portiera pana la sosirea echipajului de politie.

Verificarile politistilor au condus la identificarea persoanei – un tanar de 26 de ani, din Tisa, care a patruns in curtea in care se afla autoturismul pe poarta neasigurata. De la fata locului nu s-a observat lipsa unor bunuri. In continuare se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la furt calificat, conform IPJ Maramures.

Duminica, 10 noiembrie, o femeie a sesizat Politia municipiului Baia Mare despre faptul ca intr-un centru comercial din municipiu a fost retinut un barbat necunoscut, care a sustras un telefon mobil de pe un stand.

Politistii au intervenit imediat la fata locului, telefonul in valoare de aproximativ 3.000 de lei a fost restituit partii vatamate, iar tanarul de 19 ani, care l-a sustras, este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

„Politistii multumesc persoanelor care s-au implicat si ale caror gesturi pot fi considerate exemple pentru intreaga comunitate si incurajeaza cetatenii sa ia atitudine ori de cate ori constata o ilegalitate, sesizand politia prin apelul de urgenta 112!”, precizeaza reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2