Telefon si portofel furate dintr-o masina lasata neasigurata in Baia Mare

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Portierele neasigurate, telefon mobil si portofel, lasate pe bancheta din spate, sunt conditiile cele mai prielnice pentru comiterea unui furt din auto, in doar cateva clipe. Luati masuri de asigurare a bunurilor dumneavoastra! Nu favorizati producerea activitatii infractionale, transmit reprezentantii IPJ Maramures.

In data de 14 ianuarie, la sediul Politiei Municipiului Baia Mare s-a prezentat o femeie de 44 de ani, din municipiu, care a reclamat faptul ca persoane necunoscute i-au sustras bani si bunuri din autoturism.

Primele verificari efectuate de politisti au relevat ca in jurul orei 16:30, victima si-a lasat autoturismul neasigurat pe strada Petru Rares din municipiu, iar persoane necunoscute au profitat si au sustras un telefon mobil si un portofel care continea bani si acte lasate la vedere pe bancheta din spate.

In acest caz, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt, cercetarile vizand identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului si luarea masurilor legale.

“Pentru a nu ajunge in situatii similare, cand parcati masina, verificati daca este inchisa! Chiar si atunci cand lipsiti pentru cateva clipe! Sfatul nostru este sa verificati, de asemenea, sa nu ramana pe bancheta sau la vedere bunuri de valoare! Exista posibilitatea ca cei care le vor observa sa faca tot posibilul sa si le insuseasca si sa ramaneti fara ele!”, mai precizeaza reprezentantii Politiei Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1