Telekom și Orange au ajuns la o înțelegere pentru preluarea rețelelor fixe

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Informațiile Profit.ro legat de faptul că Telekom Romania Communications (fostul Romtelecom) și Orange au ajuns la o înțelegere privind preluarea operațiunilor aferente rețelelor fixe de către grupul francez au fost confirmate oficial.

Cele două companii au cerut la Autoritatea Națională pentru Comunicații (ANCOM) clarificări privind mutarea unor tranșe de numerotație, pentru rețele fixe, de la Telekom la Orange, conform informațiilor Profit.ro. Orange preia astfel pachetul majoritar de 54% din acțiunile operatorului de servicii fixe Telekom Romania Communications, mișcare anticipată din vara anului trecut. Tranzacția cuprinde participațiile de 54% deținute de OTE și abonații serviciilor convergente fix-mobil.

Valoarea economică a companiei este 497 milioane euro, reprezentând 100% din capitalul Telekom Romania Communications și incluzând baza de clienți convergenți fix-mobil. Aceasta corespunde însă unui preț de achiziție pentru Orange de 268 milioane euro, fără exces sau deficit de trezorerie netă și considerând ajustările ce au loc de regulă la finalizarea tranzacției.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *