septembrie 19, 2021

Televiziunea britanică BBC promovează județul Maramureș ca destinație turistică

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș, a primit vizita delegației BBC, prezentă în județ pentru a filma și vizita obiectivele și locurile care dau unicitate Maramureșului, anunță Consiliul Județean.

Televiziunea britanică BBC realizează un film-documentar prin care dorește să promoveze locuri frumoase ale lumii, iar astfel să dezvolte turismul pentru oamenii care vor să cunoască și să viziteze locuri deosebite.

Producătorul executiv Morgan Roberts, asistenta de producție Amy Jarrold și actorul Romesh Ranganathan vor avea zilele acestea filmări pe Vârful Igniș, la Mocănița, la Cimitirul Vesel din Săpânța, la Memorialul Victimelor Comunismului din Sighet, la bisericile de lemn din Maramureș, precum și la alte obiective turistice și culturale specifice Maramureșului.

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș, a vorbit despre importanța promovării județului Maramureș și peste hotare: “Maramureșul, cu cele Patru Țări ale sale, cu tradițiile sale bine conservate, cu frumusețile naturale care îți taie respirația, merită promovat, iar cu ajutorul unor filme documentare ca cel realizat de BBC avem șansa să facem din județul nostru o destinație preferată pentru turiștii din întreaga lume.

Le suntem recunoscători celor de la BBC că au ales să promoveze Maramureșul și așteptăm cât mai mulți oaspeți să vină să ne treacă pragul, să ne cunoască și să se bucure de unicitatea acestor locuri.”

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2