Temperaturile cresc usor in toata tara. Vezi aici, prognoza meteo pana vineri, inclusiv

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime se vor situa intre 22 de grade Celsius in estul Transilvaniei si 32 de grade in sud-vestul Olteniei, informeaza ANM si Mediafax.

Vremea in Romania

MIERCURI

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii, pe arii restranse la munte, in jumatatea de nord a Moldovei si cu totul izolat posibil in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa intre 22 de grade in estul Transilvaniei si 32 de grade in sud-vestul Olteniei, iar cele minime in general intre 9 si 19 grade C.

JOI

Vremea va deveni normala din punct de vedere termic in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si noaptea cand pe arii restranse indeosebi in nord-vestul, in nordul tarii si in zonele montane vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 32 de grade, cu cele mai ridicate valori in sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 8 grade in estul Transilvaniei si 20 de grade in nordul litoralului.

VINERI

In regiunile vestice, nordice, centrale, precum si la munte valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data, iar cerul va avea innorari, temporar accentuate, si local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat va cadea grindina si se vor acumula cantitati de apa mai insemnate. In regiunile sudice si sud-estice vremea va deveni local calduroasa si doar izolat vor fi fenomene specifice instabilitatii atmosferice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 33 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime in general intre 10 si 20 de grade.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2