Tenis: Andy Murray vrea sa revina in elita mondiala; nu va participa insa la proba de dublu de la US Open

Reclame home 1
Reclame home 1

Jucatorul britanic de tenis Andy Murray a declarat ca nu va participa la proba de dublu la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, pentru a-si consacra toata energia revenirii in elita mondiala la simplu, scrie AFP.

”Nu am sa joc la dublu la US Open. Scopul meu este sa revin la nivelul pe care mi-l doresc la simplu si am decis sa-mi dedic toata energia acestui obiectiv”, a spus scotianul intr-un interviu acordat BBC.

”US Open, la dublu sau la mixt, poate incetini lucrurile cateva saptamani. Vreau meciuri (la simplu) si asta imi trebuie acum”, a adaugat britanicul.

Murray anunta la inceputul saptamanii ca nu va lua parte la proba de simplu din cadrul US Open, dupa esecul suferit in primul tur la Mastersul 1.000 de Cincinnati, cand s-a inclinat in fata francezului Richard Gasquet, in doua seturi, 4-6, 4-6, la sapte luni de la revenirea pe teren, la individual, in urma operatiei la soldul drept, titreaza Agerpres.

Britanicul va participa in schimb duminica la turneul Winston-Salem ATP 250.

”Trebuie sa ma concentrez pe meciurile de simplu. Nu exista prea multe turnee pana la sfarsitul anului. Deci, daca voi avea succes la Winston-Salem, as sti ca nivelul meu este suficient de bun si ca sunt gata sa castig jocuri in circuit, dar daca nu, atunci va fi logic sa cobor nivelul si sa joc in turnee mai mici”, a mai spus Murray, in prezent locul 325 ATP.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole