Tenis de camp: Opt jucatori romani de tenis vor participa la Australian Open 2016

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tecauLista jucatorilor care vor participa la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului 2016 (18-31 ianuarie), dotat cu premii in valoare de 33 de milioane de dolari, a fost data publicitatii sambata. Dupa un an 2015 foarte bun, Romania va trimite la Antipozi nu mai putin de opt reprezentanti. Evident, tabloul de simplu feminin e cel pe care se gasesc cele mai multe nume, sase: Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu, Andreea Mitu si Patricia Tig, ultimele doua aflandu-se in fata debutului la turneul australian.

Celelalte sperante ale fanilor romani sunt legate de tabloul de dublu masculin, unde Horia Tecau si Florin Mergea, castigator respectiv finalist la Turneul Campionilor, se vor numara printre favoriti, alaturi de partenerii lor, Jean-Julien Rojer si Rohan Bopanna.
Novak Djokovic este principalul favorit al competitiei masculine, Serena Williams e cotata cu prima sansa in întrecerea feminina, in timp ce la dublu perechile Tecau / Rojer si Hingis / Mirza vor avea statutul de favorit 1.

Australian Open este primul turneu de Mare Slem al anului 2016 si va incepe pe 18 ianuarie, urmand sa-si desemneze castigatorii pana pe 31 ianuarie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2