TENIS – Emma Răducanu, pe tabloul principal la Transylvania Open, alături de Simona Halep

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Noua senzație din tenis, Emma Răducanu, și-a anunțat prezența la Transylvania Open. Jurnaliștii de la Digisport spun că pe lângă Emma Răducanu, la Transylvania Open va participa și Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, de altfel principala favorită a turneului de la Cluj. Tot la Cluj o vom vedea și pe Irina Begu, numărul 58 mondial.

La doar 18 ani Emma Răducanu a câștigat recent US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Jucătoarea britanică cu origini romanești a venit din calificări și a triumfat la Flushing Meadows fără set pierdut. Înainte de US Open, Emma Răducanu se afla pe locul 150 în lume, iar după turneu a urcat până pe 22 WTA.

Digisport scrie că englezii de la The Sun chiar au plasat performanța Emmei Răducanu de la US Open drept cea mai mare din istoria sportivă a Marii Britanii. Transylvania Open este un turneu de categoria WTA 250, la care participă jucătoare precum Elise Mertens (locul 18 WTA), Anett Kontaveit (23 WTA) sau Paula Badosa (27 WTA).

Pe lângă acestea, pe tabloul principal se mai află: Veronika Kudermetova (31 WTA), Ekaterina Alexandrova (32 WTA), Jil Teichmann (38 WTA), Ajla Tomljanovic (44 WTA), Viktoria Golubic (46 WTA), Marta Kostyuk (57 WTA), Anhelina Kalinina (60 WTA), Andrea Petkovic (64 WTA), Kaia Kanepi (66 WTA), Maria Camila Osorio Serrano (70 WTA), Mayar Sherif (74 WTA), Anastasia Potapova (80 WTA), Danka Kovinic (85 WTA), Rebecca Peterson (86 WTA) și Varvara Gracheva (88 WTA).

FOTO digisport.ro

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2