Tenis: Este o zi speciala, a declarat Simona Halep dupa ce si-a asigurat primul loc in clasamentul WTA

Reclame home 1
Reclame home 1

”Este o zi speciala”, a declarat Simona Halep, sambata, dupa ce si-a asigurat prima pozitie in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste (WTA) ce va fi publicat luni, gratie calificarii in finala turneului de la Beijing, informeaza AGERPRES.

„Nu voi uita aceasta zi sau acest turneu. Intotdeauna am o mare sustinere in China si astept ziua de maine, turneul nu s-a incheiat.

Halep devine prima romanca lider mondial WTA. Simona Halep a mai avut de trei ori in acest sezon sansa de a lider WTA, dar le-a ratat, in finala de la Roland Garros (pierduta in fata Jelenei Ostapenko), in sferturi la Wimbledon (cu Johanna Konta) si in finala de la Cincinnati (cu Garbine Muguruza). Simona Halep va devenit luni al 25-lea lider din istoria clasamentului tenisului profesionist feminin (WTA), in locul spaniolei Garbine Muguruza, care a fost timp de patru saptamani pe prima pozitie.

Pentru Halep va fi a cincea finala din acest an, dupa ce a castigat titlul la Madrid si a pierdut finale la Roland Garros, Roma si Cincinnati.

Halep (26 ani) a invins in acest an cinci din cele 10 jucatoare aflate in top 10 si a ajuns in sferturi de finala la 11 din ultimele 13 turnee.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole