Tenis: Marius Copil, invins in optimi la simplu, dar calificat in semifinal la dublu, in turneul de la Ilkley

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Tenismanul roman Marius Copil a fost invins, joi, in optimile de finala ale probei de simplu, la turneul challenger de la Ilkley (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 137.560 euro, dar s-a calificat in semifinale la dublu, transmite Agerpres.

Copil (28 ani, 84 ATP), al treilea favorit, a fost intrecut la simplu de japonezul Go Soeda (34 ani, 169 ATP), cu 7-6 (5), 6-3, dupa o ora si 27 de minute. De remarcat ca niponul a salvat toate cele zece mingi de break create de Copil, el fructificand patru din sase. A fost al patrulea meci direct cu niponul, care are 3-1 la general. Romanul va primi un cec de 2.180 euro si 10 puncte ATP.

La dublu, Marius Copil si francezul Ugo Humbert s-au calificat in semifinale, dupa 6-3, 6-3 cu australienii Alex Bolt/Max Purcell, in 55 de minute, fara a pierde serviciul vreodata (trei mingi de break salvate). Perechea romano-franceza si-a asigurat un cec de 2.740 euro si 45 de puncte ATP la dublu. In penultimul act, Copil si Humbert vor juca impotriva principalilor favoriti, Santiago Gonzalez (Mexic)/Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan).

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2