Tenis: O romanca, in ambele finale (simplu si dublu), la Bucharest Open

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Jucatoarea de tenis Irina Begu a declarat, sambata seara, intr-o conferinta de presa, ca isi doreste sa ii faca fericiti pe romani castigand ambele finale, la simplu si dublu, pe care le va disputa, duminica, la turneul BRD Bucharest Open.

“Ma bucur ca voi juca maine doua meciuri, sper sa le castig. Va fi o zi grea. Ma bucur ca partidele incep la ora 17,00 cand poate nu va mai fi atat de cald. Sper sa ii fac pe romani fericiti. Va fi o victorie mare pentru mine. Julia Goerges este o jucatoare care serveste foarte bine, are o dreapta puternica si va trebui sa speculez un pic reverul”, a spus ea.

Begu a mentionat ca a avut un meci foarte dificil cu cu jucatoarea spaniola Carla Suarez Navarro in semifinalele probei de simplu. “A fost greu in semifinala de simplu, ambele am suferit din cauza caldurii. Dar a trebuit sa ne adaptam, Carla e o jucatoare solida, iar atunci cand nu reuseam sa o imping in spate ea era cea care dicta. Insa din momentul in care mi-am intrat in ritm am fost mai agresiva si am castigat punctele mai usor. S-a simtit oboseala apoi la dublu, pentru ca veneam dupa un meci de 2 ore la 40 de grade. Raluca m-a ajutat enorm si mi-a facut meciul mai usor”, adaugat Begu.

Irina Begu joaca duminica atat in finala de simplu, cat si in cea de dublu, o premiera pentru turneul de de la Bucuresti, dar si pentru cariera ei. Mai intai o va intalni de la ora 17,00, pe Terenul Central, in finala de simplu pe Julia Goerges (Germania), iar impreuna cu Raluca Olaru va juca in ultimul act la dublu cu perechea Elise Mertens (Belgia)/Demi Schuurs (Olanda), precizeaza Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2