Tenis-Segarceanu: Intelegem decizia Simonei Halep de a nu juca in 2020 in Fed Cup e normal sa se concentreze pe Jocurile Olimpice

Reclame home 1
Reclame home 1

Capitanul nejucator al echipei Romaniei, Florin Segarceanu, a declarat, vineri seara, ca intelege decizia Simonei Halep de a nu juca in 2020 in Fed Cup, precizand ca e normal ca ea sa se concentreze pe Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Stiam de decizia ei, am discutat impreuna despre aceasta problema. Noi o intelegem, urmeaza un an greu pentru ea. Fed Cup in formula noua este o competitie foarte dificila si e normal ca Simona sa se concentreze pe Jocurile Olimpice. Este anul in care ea poate sa aduca Romaniei medalii, ceea ce e foarte important. Eu spun ca tenisul romanesc poate castiga trei medalii la Tokyo”, a mentionat Segarceanu, prezent la Gala Tenisului Romanesc.

Jucatoarea Simona Halep a anuntat, vineri seara, ca in anul 2020 nu va evolua pentru echipa Romaniei in Fed Cup pentru a se concentra pe participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo acolo unde spera sa castige o medalie.

„Dupa discutii multe cu echipa, am ales Jocurile Olimpice. Ca sa fiu capabila si apta 100% in mintea mea cu pregatirea am ales sa joc doar la Jocurile Olimpice si o voi face cu mandrie si cu mare onoare. A fost o decizie foarte grea pe care a trebuit sa o iau, dar e cel mai bine pentru toti. Asa am hotarat impreuna cu echipa de Fed Cup. Oricum sunt alaturi de echipa intotdeauna cand joaca. Atentie, nu este o retragere de la Fed Cup, este doar an olimpic si am ales sa joc la Tokyo. Jocurile Olimpice reprezinta prioritatea mea pentru ca imi doresc tare mult sa castig o medalie, de aceea voi participa la tot ce se poate, simplu, dublu si dublu mixt. Voi face totul pentru a obtine un rezultat bun si sa aduc o medalie tarii noastre”, a spus ea.

Echipa feminina de tenis a Romaniei intalneste pe 7-8 februarie 2020, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, selectionata Rusiei in barajul de calificare la turneul final al Fed Cup.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole