Tenis-Segarceanu: Intelegem decizia Simonei Halep de a nu juca in 2020 in Fed Cup e normal sa se concentreze pe Jocurile Olimpice

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Capitanul nejucator al echipei Romaniei, Florin Segarceanu, a declarat, vineri seara, ca intelege decizia Simonei Halep de a nu juca in 2020 in Fed Cup, precizand ca e normal ca ea sa se concentreze pe Jocurile Olimpice de la Tokyo.

“Stiam de decizia ei, am discutat impreuna despre aceasta problema. Noi o intelegem, urmeaza un an greu pentru ea. Fed Cup in formula noua este o competitie foarte dificila si e normal ca Simona sa se concentreze pe Jocurile Olimpice. Este anul in care ea poate sa aduca Romaniei medalii, ceea ce e foarte important. Eu spun ca tenisul romanesc poate castiga trei medalii la Tokyo”, a mentionat Segarceanu, prezent la Gala Tenisului Romanesc.

Jucatoarea Simona Halep a anuntat, vineri seara, ca in anul 2020 nu va evolua pentru echipa Romaniei in Fed Cup pentru a se concentra pe participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo acolo unde spera sa castige o medalie.

“Dupa discutii multe cu echipa, am ales Jocurile Olimpice. Ca sa fiu capabila si apta 100% in mintea mea cu pregatirea am ales sa joc doar la Jocurile Olimpice si o voi face cu mandrie si cu mare onoare. A fost o decizie foarte grea pe care a trebuit sa o iau, dar e cel mai bine pentru toti. Asa am hotarat impreuna cu echipa de Fed Cup. Oricum sunt alaturi de echipa intotdeauna cand joaca. Atentie, nu este o retragere de la Fed Cup, este doar an olimpic si am ales sa joc la Tokyo. Jocurile Olimpice reprezinta prioritatea mea pentru ca imi doresc tare mult sa castig o medalie, de aceea voi participa la tot ce se poate, simplu, dublu si dublu mixt. Voi face totul pentru a obtine un rezultat bun si sa aduc o medalie tarii noastre”, a spus ea.

Echipa feminina de tenis a Romaniei intalneste pe 7-8 februarie 2020, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, selectionata Rusiei in barajul de calificare la turneul final al Fed Cup.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *