Tenis: Simona Halep la sosirea in tara – Pentru mine urmeaza odihna, pentru ca sunt epuizata

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, la intoarcerea de la Melbourne, ca in urmatoarea perioada se va odihni deoarece este epuizata dupa meciurile de la Australian Open, informeaza AGERPRES.

“Urmeaza odihna pentru mine pentru ca sunt epuizata. Trebuie sa fac si niste teste pentru accidentarile pe care le am”, a spus jucatoarea romana.

Simona Halep a afirmat ca este trista dupa infrangerea suferita in finala de la Australian Open, dar a recunoscut ca jucatoarea daneza Caroline Wozniacki a meritat sa castige trofeul. “Greu, foarte greu a fost meciul. Dar Caroline a jucat foarte bine si a meritat sa castige. Eu am mai fost aproape de un trofeu de Grand Slam. Bineinteles ca este trist ca nu am putut sa-l castig, dar viata merge inainte. E doar un meci de tenis si sper ca la urmatoarea finala, daca voi avea ocazia sa joc, sa o castig”, a precizat Halep.

Tatal jucatoarei romane, Stere Halep, a declarat la aeroport ca nu a fost ingrijorat atunci cand fiica sa a fost internata timp de patru ore in spital din cauza deshidratarii. “De ce sa ma sperii? Ce spital? Nu a fost absolut nimic, decat o perfuzie de 5 minute. Asta nu inseamna ca a fost o mare tragedie”, a precizat Stere Halep.

Simona Halep s-a intors, luni, la Bucuresti, dupa participarea la Australian Open. Ea a fost intampinata cu aplauze de pasagerii aflati la terminalul sosiri al Aeroportului Henri Coanda.

Simona Halep a fost invinsa cu 7-6 (2), 3-6, 6-4 de daneza Caroline Wozniacki, sambata, la Melbourne, in finala turneului Australian Open.

Halep (26 de ani) a ratat pentru a treia oara cucerirea unui titlu de Mare Slem, dupa ce a pierdut doua finale la Roland Garros, in 2014 si 2017. In urma infrangerii de sambata, Halep a pierdut locul 1 mondial pe care il ocupa din data de 9 octombrie (16 saptamani consecutive), fiind devansata de Wozniacki.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *