Tenis: ”US Open trebuie să aibă loc”, susține directorul Federației americane

home camp2
home camp2
home camp2

Danny Zausner, directorul Federaţiei americane de tenis, care organizează turneul US Open, ultimul Grand Slam al anului, a anunţat, marţi, că turneul newyorkez este menţinut deocamdată la datele prevăzute, 31 august-13 septembrie, în ciuda pandemiei de coronavirus, informează cotidianul L’Equipe, relateaza Agerpres.

Marţi, în cursul unei conferinţe de presă desfăşurate în incinta arenei Flushing Meadows, transformată într-un spital temporar cu 350 paturi pentru bolnavii de coronavirus, Danny Zausner a declarat că US Open “trebuie să aibă loc” începând cu data de 24 august, prima zi a calificărilor pentru tabloul principal.

“Vom continua să muncim în fiecare zi ca şi cum turneul va fi organizat şi sperăm ca, peste cinci luni, să avem bucuria să vedem jucătorii antrenându-se şi jucând pe aceste terenuri”, a adăugat acesta.

Conform vicepreşedintelui Federaţiei germane de tenis, organizatorii turneului de Mare Şlem de la Wimbledon vor anunţa miercuri anularea competiţiei londoneze, din cauza pandemiei de coronavirus.

Oficialii All England Lawn Tennis Club (AELTC) au afirmat anterior că turneul programat între 29 iunie şi 12 iulie nu se va desfăşura cu porţile închise, iar o amânare a sa nu se va putea face fără riscuri semnificative şi dificultăţi.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *