Tenismanul spaniol Rafael Nadal a anunţat că va juca la Masters 1000 de Madrid

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a anunţat că va juca la Masters 1000 de Madrid, între 12 şi 20 septembrie, lăsând să planeze îndoiala în legătură cu prezenţa sa la US Open, turneu ce va avea loc din 31 august până pe 13 septembrie, potrivit AFP, relatează Agerpres.

“Este adevărat, Feli. Ne vedem în septembrie la Madrid. Sperăm că totul va fi bine până atunci”, a scris N.2 mondial pe Twitter, răspunzând unui mesaj al directorului turneului din capitala Spaniei, Feliciano Lopez.

“Am vorbit cu prietenul meu Rafael Nadal şi mi-a confirmat participarea sa la Madrid în luna septembrie. Te aşteptăm ca întotdeauna cu braţele deschise la Caja Magica!”, a scris puţin mai devreme Feliciano Lopez.

Participarea lui Nadal la turneul madrilen, pe care l-a câştigat de cinci ori, stârneşte îndoieli în legătură cu intenţia sa de a-şi apăra titlul la New York.

US Open, a cărui desfăşurare pare compromisă din cauza situaţiei sanitare din Statele Unite, se va încheia pe 13 septembrie, cu o zi înainte de startul meciurilor de pe tabloul principal de la Madrid. Mai mulţi jucători, printre care N.3 mondial Dominic Thiem, au spus că se aşteaptă la o decizie a organizatorilor US Open în această săptămână.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *