Teodora Luca din Seini a impresionat la ”Românii au talent” (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Florin Călinescu a rămas impresionat în ediția de vineri seară de la Românii au talent de o tânără concurentă din județul Maramureș, care a cântat o melodie în memoria străbunicului ei, mort în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Teodora Luca din Seini i-a emoționat pe cei 4 jurați cu momentul ei artistic. Numărul tinerei, care a fost despre eroii neamului românesc care au murit în războaie, chiar despre un erou din familia ei pe care l-a cunocut doar din povestirile părinților, a reușit să trezească emoții puternice în aceștia, care au avut și lacrimi în ochi pe parcursul momentului.

„Am crescut și eu la țară și mă ducea bunica mea la cimitir să văd o cruce, unde nici măcar nu i-au mai adus oasele că nu le-au găsit. Nu-mi plac copiii care cântă lucruri triste. Pentru speranța muzicală din tine o să primești un Da”, a fost reacția lui Florin Călinescu.

Teodora s-a calificat în etapa următoare, iar când a ieșit de pe scenă a izbucnit în plâns, consolată de Pavel Bartoș, cel care se afla în backstage în acel moment.

click.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2